Over Ons

Autobedrijf Fer van Lin is een familiebedrijf dat ruim 30 jaar geleden is gestart. Sinds 2016 is het bedrijf in handen en onder dagelijkse leiding van zoon Dennis en zijn vrouw Karin. Zij werken met de gemotiveerde technici Joost en Rico in de werkplaats. Karin is werkzaam op de administratie en planning en Dennis op de planning, werkplaats en verkoop. 

Familiebedrijf Van Lin

v.l.n.r. Dennis, Karin, Elli en Fer van Lin 

U kunt dankzij de brede kennis van onze ervaren monteurs altijd bij ons terecht met uw auto, bedrijfswagen of camper. Wij vinden servicegerichtheid, persoonlijke aandacht en onderhoud op maat heel belangrijk. Wij kijken naar de klant én auto. Daar spelen wij op in. Wij houden van een laagdrempelige en transparante bedrijfsvoering. Zo weet de klant altijd precies waar hij aan toe is.

Wij zijn Autovakmeesters

Onze monteurs zijn meester in hun vak. Professionele alleskunners die doen wat ze beloven: open, eerlijk en transparant. Bij ons werken vertrouwde gezichten uit de buurt, die u en uw auto persoonlijk kennen. Wij zijn aangesloten bij Autovakmeester, een landelijk- en merkonafhankelijk netwerk van BOVAG-garagebedrijven die betaalbare A-kwaliteit leveren en service verlenen. Wij bewijzen onze kwaliteit en meesterschap met 24 maanden garantie op onderdelen en reparaties. Betrouwbaarheid, daar staan wij voor.

Over ons