Werkplaats

Autobedrijf Fer van Lin is een full-service autobedrijf in het Noord-Limburgse Hegelsom. U bent hier aan het juiste adres voor alles dat met onderhoud of reparatie van uw voertuig te maken heeft. In onze complete werkplaats is plek voor ieder merk en type auto!

Onze vakkundige monteurs werken altijd op een zorgvuldige manier en met professionele apparatuur. Betrouwbaarheid en transparantie is bij ons heel belangrijk. Daarom voeren wij reparaties pas uit na overleg en met uw goedkeuring. Zo komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan. 

 

Blijf mobiel

Wij denken graag met de klant mee en doen ons best om de beste service te leveren. Wij begrijpen dat wanneer uw auto in onze garage is, u toch mobiel wil blijven. Daarom kunt u gebruik maken van ons vervangend vervoer. Wij houden u op de hoogte wanneer uw auto klaar is en in de tussentijd blijft u gewoon mobiel!

 

Wij zijn Autovakmeesters

Vertrouwd onderhoud bij Autovakmeester.

Onze monteurs zijn meester in hun vak. Professionele alleskunners die doen wat ze beloven: open, eerlijk en transparant. Bij ons werken vertrouwde gezichten uit de buurt, die u en uw auto persoonlijk kennen. Wij zijn aangesloten bij Autovakmeester, een landelijk- en merkonafhankelijk netwerk van BOVAG-garagebedrijven die betaalbare A-kwaliteit leveren en service verlenen. Wij bewijzen onze kwaliteit en meesterschap met 24 maanden garantie op onderdelen en reparaties. Betrouwbaarheid, daar staan wij voor.

 

24 Maanden garantie op onderdelen en reparaties

Onze garantie geldt ongeacht welk onderdeel is vervangen of welke reparatie wij hebben uitgevoerd. In tegenstelling tot andere garagebedrijven - die meestal maar 12 maanden garagntie geven - kunnen wij 24 maanden garantie bieden dankzij onze goed opgeleide autotechnici en kwaliteitsonderdelen waar wij mee werken. Dat is de extra zekerheid die u van ons als Autovakmeester kunt verwachten.

 

Fabrieksgarantie blijft behouden

Het is volgens de Europese regelgeving toegestaan dat merkonafhankelijke autobedrijven onderhoud en reparaties plegen zónder dat de fabrieksgarantie komt te vervallen. Als Autovakmeester voeren wij onderhoud daarom altijd volgens fabrieksvoorschriften uit. Wij beschikken hiervoor over zowel de modernste apparatuur als de juiste fabrieksdata. Zo blijft uw fabrieksgarantie  behouden en bieden wij altijd betrouwbare en betaalbare service voor iedere auto van elke leeftijd.

Werkplaats