Bandenservice

De banden van uw auto hebben een verantwoordelijke taak. Onderschat het belang van goede autobanden daarom niet! Ze dragen het gewicht van de auto, de inzittenden en uw bagage. Ze spelen ook een cruciale rol bij het weggedrag van uw auto: optrekken, remmen, het opvangen van dwarskrachten in bochten en grip op nat wegdek. Wij zorgen voor de juiste basis. Het hele jaar door plaatsen wij autobanden die het best bij uw auto passen.

Het tijdig wisselen van zomer- naar winterbanden (en andersom) is belangrijk om veilig op weg te kunnen. Winterbanden hebben een grover profiel en een andere rubber samenstelling, waardoor ze meer grip hebben op gladde wegen. Wanneer de temperaturen richting vriespunt gaan, zijn winterbanden een echte aanrader. Zomerbanden zijn juist zeer geschikt voor wat drogere tijden. Warmere temperaturen stellen namelijk andere eisen.

Bandenopslag

Zomer- of winterbanden thuis opslaan is een mogelijkheid, maar het ligt eigenlijk alleen maar in de weg. Dat weten we allemaal. Daarom kunt u voor bandenopslag ook bij ons terecht. Wij slaan uw banden veilig op zodat u er geen omkijken meer naar heeft.

Hoe werkt het?

Wanneer u een afspraak maakt voor de bandenwissel, kunt u aangeven of u de banden graag bij ons op wilt slaan. Wij regelen de rest. Zo hebben wij de banden ook direct bij de hand tijdens de volgende bandenwissel. Informeer naar de mogelijkheden!

Bandenwissel